28 Mei 2010

~Laptop Baru~

Salam...

2 beradik nie asyik kacau jer masa saya tgh sibuk berblog...so saya belikan depa laptop kecil ni dgn harapan tak ganggu dah lps nie tp hempeh..nak ibu punya juga...


best ni ada muzik...
tekan A bunyi A dan begitu la seterusnya sampai Z

4 ulasan:

ch@ berkata...

kite pun nak belikan satu tuk Oni, tapi tunggu Oni besar dulu :)

.:fyzz:. berkata...

wah kak anim menarik tuh..leh beli kt sufiya satu..akak li kt ner tuh..? mahal tak? pakai bateri ke..
ala bebudak akak..brg diorng taknak tp barang kita kan main lagi kan..hehe

hajarus berkata...

amboi cantiknyer lappy baru 2 badek ni... siap ade pic ben10 lagi...

Rahk Manta berkata...

bagus sekali laptop for kids, berapa sekarang harga laptop terbaru yang seperti itu?