11 April 2014

Monopod

Assalamualaikum

Bagi korang yang memang suka bergambar, berselfie
meh pakat beli monopod
semua blogger sure suka bergambar kan?
tak der gambar dalam entry tak berapa nak menarik la story uollls kan

jadi jangan risau nak beli kat mana
saya ada jual







Monopod + Holder + Shutter

Hanya Rm 65.00 smnjg/ss rm70.00. Termasuk pos.

Berminat sila pm/sms @ 017-4615628

P/s: kebanyakan shutter dijual secara berasingan...dgn hrg rm35.
Tapi kami jual sekali dgn shutter hnya rm65 tmsk pos.

*monopod = kayu pemengang.
*holder= pemengang hp.
*shutter=button snap ( xperlu timer lg)


" SELAMAT BERSELFIE DENGAN MONOPOD"


Dulu Lain Sekarang Lain

Assalamualaikum semua
Salam Jumaat

lamanya tak berceloteh di sini
bukan apa susah sekarang nie..lagi pun tak masa sama
tak der cerita menarik pun tuk di kongsi
tapi sunyi2 blog saya ni ada juga yang sudi menjengah
terima kasih kepada kawan yang sudi singgah yer...

hari ni nak cerita pasal anak dara nan sorang tu
kalau yang kenal dan dah lama tak jumpa dia mesti terkejut punya lah
dulunya yang bambam sekarang dah selim melim..
tak caya meh tgk gambar2 dia ni ha...









masa bambam dulu paling berat 27kg masa tu umur 3 tahun lebih
sekarang rasanya dah tinggal 15kg kot..
hilang separuh..
sebenarnya balqis nie berhenti susu mendadak tu yang jadi mcam ni
takpalah dik..kurus pun tak per asalkan sihat kan



07 Mac 2014

HANEZ SURAYA

Assalamualaikum,

panas sungguh no cuaca la nie...
sana sini hutan terbakaq
jerubu..air takdak

tapi kan..
yang paling panas hot semua mestilah 
cerita si hanes suraya tu kan..

kesian kat si isteri...LIYANA MANAN
saya sebagai soerang isteri, ibu faham sgt2 apa yang dia rasa
harap dia bersabar byk...
Allah berada di pihak yang benar


korang perasan tak muka lawyer dia tu?
rupa-rupanya kwn soSIAL dia juga
patutlah..
kebenaran makin lama makin terbongkar
cakap dia pun tak betul dan putar belit
sombong pulak tu dalam setiap statement dia
kerana kes ini buat saya pun dah tak suka kat dia
sebelum2 ni pun tak la suka sangat tp la ni lagi lah tak suka
saya mmg benci perempuan yang suka rampas laki org



18 Januari 2014

JAMU SUSUK DARA


Assalamualaikum,

Selamat bercuti korang semua...dapat cuti 3 hari kan..

skrg ni saya mmg sibuk giler
sibuk berbiness online

kali ni nak bagitau saya juga ada jual produk Jamu Susuk Dara
produk ni mmg sangat laris dan berkesan

coklat love habibi

Faminin Wash dan Masker Vagina


Jamu Jalinan Cinta

Magic Body Slim Soap


set JSD

nie semua testimoni pelanggan2 JSD





ada banyak lagi tp cukup kot dulu setakat ni
nnt saya akan up date lagi
tapi pastikan korang beli dengan pengedar yang sah yer
jgn beli kat kedai sebab yang tu semua yang tidak betul
sebelum beli kami akan consult dulu pelanggan 
dan akan cuba selesaikan masalah yang dihadapi
jgn malu dan segan untuk bertanya
kesihatan dalaman kita penting 
bukan tuk pakai sekali dua sajer tp selamanya
penting juga tuk keharmonian rumah tangga
korang tahu tahap mana kesihatan korang sendiri
jangan berdiam diri
dah melarat nnti tiada gunanya...



04 Januari 2014

Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

Assalamualaikum,


penaja adalah blog yumida


HADIAH:
2 pemenang akan menerima hadiah novel
Novel? saya suka sgt2

TAMAT: 31 JANUARI 2014

Nyatakan azam baru anda sempena tahun 2014:
 ~ Menjadi isteri, ibu dan anak yang lebih baik dari tahun2 lepas
~ lebih maju dalam bisness online dan offline
~ lulus exam tuk naik pangkat

03 Januari 2014

HARUM MALAM

Assalamulaikum,

dah tahun 2014
semoga tahun nie lebih memberi keberkatan dalam hidup kita
harapan saya pulak semoga tahun nie lebih suksess dalam bisnesss

hari nak citer pasa minuman tambahan kepada kaum wanita2
HARUM MALAM



"sakit-sakit sedap macam MALAM PERTAMA kahwin dulu!"


bukan tu je..BAU BADAN MACAM BAWANG PUN DAH HILANG!!



p/s; Halal jakim dan kkm semua ada. dah lebih 7 tahun dalam pasaran.. complete

p/s; Sesuai untuk kaum hawa, HARUM MALAM suppliment tambahan untuk kekal sihat dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir period, sesuai diambil ketika period, dalam pantang dan menyusu baby, yg belum kahwin pun boleh

Untuk Wanita shj 
1 btl 250ml tahan utk seminggu lebih
Cara pengambilan:-
1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)

*Wanita Mengandung Dilarang

Kebaikan:

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan




Untuk wanita menyusu, dalam pantang, anak dara, period boleh ambil produk ni.. cuma pregnant je saya tak sarankan sbb sempit.. nanti nk deliver baby susah pulak nk keluar ..


Harum Malam ni sebotol 250ML RM40/45ss (termasuk postage)
Lagi jimat kalau beli 3 botol terus RM100/110ss FREE POSTAGE !
3 botol ni tahan utk sebulan lebih yer..
Harum Malam ni rasa rose madu... sedap sgt
Cara Guna : minum 2 sudu sehari.. pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur..sudu besar



sessiapa nak order boleh msj/call saya 01-4615628
stok memang cepat habis



nak tahu lebih info boleh masuk fb saya ~  hanim abdullah


31 Disember 2013

Entry Terakhir Tahun 2013

Assalamualaikum,

hari ni ambil cuti
sebab nak setelkan hal2 sekolah abg kimie sikit2
nak balut buku sekolah
nak jahit lencana & nama
dan juga kerja2 lain...
esok abg kimie dah darjah 4


dan kesempatan ni juga saya nak ucapkan 
SELAMAT TAHUN BARU 
2014



05 Disember 2013

JUMPA PENULIS SEMPENA KARNIVAL NOVEL

Assalamualaikum,

28-30 Nov 2013 lepas kat Aneka Jitra ada buat karnival novel..
happening sangat


bagi saya yang mmg kaki novel ni
 rasa best sebab time ni lah nak beli harga murah2
ada diskaun 20%, 30% dan RM5 bagi setiap novel

pastu ada sesi perjumpaan dengan penulis2 novel..
saya pun tak lepas peluang beramah mesra
tapi saya tak lah beli novel2 derang
just sign kat penanda buku jer
hikhikhik


 



saya beli sebuah je novel iaitu Novel Cinta Kontrak
Harga asal RM20 pas diskaun dapat RM15.00