17 Disember 2018

Jadual Mesyuarat 2019



Assalamualaikum..

2018 bakal berlabuh...2019 bakal menjelma
seperti biasa tugas saya tiap-tiap hujung tahun kena susun jadual mesyuarat boss saya.
pening juga tapi dah biasa buat senang je lah...hihihi

Foto Hanim Abdullah.



16 Disember 2018

alahai blogku sepi



Assalamualaikum semua

Ada lagi ke yang masih ingat kat saya ni..lama nau tak buka blog ni..
tengok yg lain pun senyap sunyi juga...
yg mana byk folowers tu masih lagi berblog...mcm saya sendu ni..mmg dah malas la
semua la ni byk aktif kat IG dgn FB kan...

komputer  takder kat rumah tu yg sepi bertahun
ni dah ada balik hrp2 boleh bertahan la...
sebagai kenangan di hari tua


Foto Hanim Abdullah.

01 September 2016

Assalamualaikum

1 September 2016
My Birthday






26 Jun 2016

Assalamualaikum

Terimalah Kad Raya dari saya sekeluarga

SeLaMaT HaRi RaYa
AiDiL FitRi
MaaF ZaHiR & BaTiN

25 Jun 2016

Assalamualaikum.

Try shawl...
saya mmg jarang pakai shawl sebab tak pandai..
selalu pakai bawal jer senang...

kena selfie seniri sbb ang kimie dah kuar main nak minta tlg snap pun
boleh la dari takder kan..
hakhakhak..




Assalamualaikum

20 Ramadan

Projek Duit Raya 2016

Almond London
Laku keras tiap tahun
















tunjuk sebahagian je yer...yang lain dah masuk kotak n dah hantaq ke cust...

20 Jun 2016


Assalamualaikum...



















its me....long time tak up kat sini
sama je takdenye tetiba segak macam retis
i is simple..

okbai..
Assalamualaikum

SALAM 15 RAMADAN

Dah separuh perjalanan ramadan kita
Posa kali ni biasa saja mcm tahun2 lepas
byk yang beli kat bazar
Den malas nak masak
cuma hari cuti jer masak
berbuka kat rumah je
tak berbuka kat luar lagi
plan minggu depan baru nk balik kg

Persiapan raya pun ala kadar je
baju saya dan balqis dah hantaq tailor
baju abang Kimie dah beli
baju abahnya belum lagi
tudung raya nnt tunggu gajilah..

Kuih raya pun dah order
nanti kalau mai mood rajin akan buat juga 2 3 jenis...

itu je kot setakat ni

nnt rajin saya citer lagi yer..