01 September 2016

Assalamualaikum

1 September 2016
My Birthday






26 Jun 2016

Assalamualaikum

Terimalah Kad Raya dari saya sekeluarga

SeLaMaT HaRi RaYa
AiDiL FitRi
MaaF ZaHiR & BaTiN

25 Jun 2016

Assalamualaikum.

Try shawl...
saya mmg jarang pakai shawl sebab tak pandai..
selalu pakai bawal jer senang...

kena selfie seniri sbb ang kimie dah kuar main nak minta tlg snap pun
boleh la dari takder kan..
hakhakhak..




Assalamualaikum

20 Ramadan

Projek Duit Raya 2016

Almond London
Laku keras tiap tahun
















tunjuk sebahagian je yer...yang lain dah masuk kotak n dah hantaq ke cust...

20 Jun 2016


Assalamualaikum...



















its me....long time tak up kat sini
sama je takdenye tetiba segak macam retis
i is simple..

okbai..
Assalamualaikum

SALAM 15 RAMADAN

Dah separuh perjalanan ramadan kita
Posa kali ni biasa saja mcm tahun2 lepas
byk yang beli kat bazar
Den malas nak masak
cuma hari cuti jer masak
berbuka kat rumah je
tak berbuka kat luar lagi
plan minggu depan baru nk balik kg

Persiapan raya pun ala kadar je
baju saya dan balqis dah hantaq tailor
baju abang Kimie dah beli
baju abahnya belum lagi
tudung raya nnt tunggu gajilah..

Kuih raya pun dah order
nanti kalau mai mood rajin akan buat juga 2 3 jenis...

itu je kot setakat ni

nnt rajin saya citer lagi yer..

 


08 Mei 2016

Assalamualaikum..

Fuhh..lamanya la tak aktif layan blog ni...
sekarang lebih kepada facebook jer..

tengok friend list pun ramai yang dah tak update blog
saya tak update sbb tak der komputer lepas tu kat office semua dah kena block
ni pun nasib je sbb ada crome..mencuba nasib dan boleh masuk...password pun dah lupa

#nak taip nak upload pic pun dah tak reti..hahahha


05 Julai 2014

BAJU FROZEN ELSA

Assalamualaikum

Hari ni masak apa korang untuk berbuka
saya masak simple2 ajer
janji kenyang 
orang dalam rumah ni pun tak kisah pasal makan
yang dikisahkan adalah pasal baju raya

cakap bab baju raya
si Balqis asyik la nakkan baju si elsa tu
penat la si ibu mensurvey sana sini
akhirnya dapat juga seperti yang balqis nak
kena tanya dia yang mana dia nak
kang mandai2 beli dia taknak pakai haru

dia nak yang ada kain kat belakang mcm pengantin pakai tu
ishh ngada2 tul
iyolah anak..ibu turutkan kehendak mu sayang.

ni bajunya yer..

harap2 padanlah

saya beli kat sini FB Helen Young