03 Jun 2010

~JOM HEBOH ~

Salam..

Tak sempat dan up date.....kat ofis bizi sangat sbb kami akan adakan taklimat banci so kena prepare banyak benda......pastu komputer saya printer color so semua pakat mai print....sampai umah dah penat lagi lah malas nak on line....

k.. ahad lepas kami p Jom heboh kat kangar...cuaca amat amatlah panas sekali ...berpeluh sampai meleleh-leleh...tp belasah jalan juga...kejap2 beli air..kejap beli air...haus arrr mana tahan... kami p saja nak memeriahkan suasana..tak der la beli apa sangat...

jom layan gambar...


panas sangat..cari tempat teduh..rehat dulu


lepas dah penat jln..rehat lagi..tiba2 dtg badut nie kat tempat lepak kami

kejap je dah penuh dgn budak2 nak belon
ni balQis dpt

abg kimie dpt pedang



hasil rembatan
ribene dan meggi sajork


~sekian~

2 ulasan:

ch@ berkata...

tu la tu, baru teringat awak kena ada kena mengena ngn banci. rumah saya dah kena banci, dorg dtg belah mlm, sbb siang smua org kerja ;)

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnyer kalo bakqis mesti sonot bangat dapat belon tu