31 Mac 2010

Jom Try My LooK Pulak

hai semua


Nih ada satu lagi cara nak dapatkan duit sampingan..selain daripada Nuffnang dan iklan-iklan lain tu...My Look ni pun boleh dapatkan duit poket.....rasa-rasa semua dah joint kan.. sebab sepanjang perjalanan saya dok ronda-ronda blog ramai yang dah tahu pasal ni....tapi kepada yg belum joint meh arr joint sekaki...free jerkk..



Korang boleh klik kat gambar atau kat
SINI

5 ulasan:

♥Azie♥ berkata...

jom join..dtg kejutkan nuff hanim yg dok tidoq tue

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ berkata...

mm cam teringin nak join la pulak

saya datang kejutkan nuff.. dapat gatsby

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Azie...ooo nuff dok tidoq noo...jom kita p gerak dia...

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Cik Puan Mimi ~ jom la joint.sajer jer cuba.. tq klik nuff saye..

hajarus berkata...

jom kita ramai2 join... ;d