07 April 2010

Enrty Pertama Bulan April

Salam....

Ohhh..dah lama tak update...saya agak bizi skit..awal bulan dah start miting bagi suku tahun pertama tahun 2010 nie...1hb ritu boss buat 4 miting sekali harung dalam satu hari...letih tau dok dalam bilik miting tu... saya amik minit jer...sib baik ada recorder...sonang bai tu keja saya...

Sekarang ni saya curi-ciri masa sambil buat minit dan update blog...dah la sibuk buat minit, ofis saya sekarang ni juga sibuk dengan projek banci perumahan dan penduduk yang akan diadakan pada bulan julai n ogos nnt.. mesyuarat2 berkaitan banci sedang rancak diadakan so saya sebagai ajk turut sibuk juga......

Tu pasal kerja...ni pasal anak2 pulak...balqis sekarang ni tak tahu ler jadi apa samada campak ke ruam ke...tp mmg penuh la biji2 merah kt badan dia..sian nengok...so semalam saya dah bagi dia minum air kelapa muda...ptg ni satg nak p amik kat umah pengasuh nak tgk dah surut ke belum ruam2 tu....dan satu lagi balqis dah pandai merangkak....patut ler demam cuti aritu.....senin lepas p chekup berat dah 7kg..naik la sikit...

Abg kimie lak cam biasa kejap nak ke sekolah kejap tak nak...pagi2 mesti letih nak kejutkan dia.. klu mood dia ok ok la tp klu bad mood macam2 cara pujuk suh p sekolah...tp dia rajin buat homework..tambah2 ada kawan sekelas sebelah umah..selalu la bawa buku, color p study group sesama..kawan dia ni girl..ok juga sbb klu kawan dgn budak2 lelaki asyik nak main jer...

k..tu jerk nak citer pasal aktiviti harian saya..


5 ulasan:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

hehe skrg ni musim panas mungkin sbb tu ada ruam kat badan balqis tu

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Akak pun rasa cam tu juga Tinie...Alhamdulllah dah surut dah ruam dia tu...

♥Azie♥ berkata...

harap semua nyer ok hanim

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Yer Azie...sekarang dah ok sikit dah...sib baik dia tak merap sangat...toche..

hajarus berkata...

amboi bagusnyer abg kimie rajin buat homework ekkk... good boy...