19 September 2010

~Santai~

Salam...

Minggu ni ramai yg akan masuk kerja semula kan..saya dah rasa biasa sebab minggu lepas lagi dah kerja..

Sebenarnya nak hupdete tp nak citer apa pun tak tau..citer raya pun dah habis..sikit jer pasal raya...

k.lah saya tempek gambar anak2 jer lah...tuk buat kenangan...
orang lain beraya rumah saudara mara..kami beraya kat shopping kompleks...hehehe

posing dulu sebelum p jenjalan

abg kimie tgh mencari robot idaman..tak jumpa pun kat sini..


budak yg tak duduk diam..baru dapat kaki..jenuh mengepung...


ibu pun nak tumpang sekaki...gemok tak saya..agak2 berapa berat saya?

di akhiri dgn gambar BalQis kena buli...hehehe

5 ulasan:

cha berkata...

seronoknyaaa jln-jln, jmptn open house byk sungguh ;) thn ni kita berjalan saje.

Hanim berkata...

bestnyer dapat g open house...beraya sakan cik onie yer..

♥Azie♥ berkata...

alahai tomeinyer dia..

.:fyzz:. berkata...

Kak anim ..cepat je balqis dh besar dh leh jalan dh budak tomey tuh kan..

Hanim berkata...

Fyzz ~ kejap jer rasakan...setahun dah dia...sekarang tak mau jalan..asyik nak lari jer....