13 September 2010

~kembali Bekerja~

Salam...
Hari nie saya dah start kerja...cuti kena catu sbb tinggal sikit saja (saya yg catu sendiri)..ikutkan hati mmg nak amik cuti seminggu direct tapi cannot arr....ada lagi 3 bulan kena bajet elok2....
kat ofis ni bosan giler...ada 4 orang jer..tu pun dok jauh2....sunyi sepi....boss pun cuti lagi...bestkan korang yang dapat cuti lama2.....tak perlah...duduk rumah pun bukan buat apa pun..(saja nak sedapkan ati sendiri)
Nak masukkan gambar pun tak leh..tenet slow sangat..berjanggut nunggu..last2 saya tido jer kat opis...hahahhaha.....takder sapa kacau dan larang....

1 ulasan: