19 Mei 2010

~ TgK BoLa LaGI~

Salam...

Malam tadi mmg tak plan langsung...saat2 akhir kami p tgk bola kat stadium Kangar..of kos la Perlis bertemu Kedah..semangat ni nak p nie...masa sampai tu mmg org tak ramai..lengang jer...rasa macam betul ke ada bola nie..selalu klu bola sure stadium penuh kan..tak per lah..tak ramai tak sesak n tak rimas sangat kan...so masa sampai semua under kontrol lagi...sekali ko....hujan la pulak time dah dekat2 nak game ...kami awalnya beli tiket tak berbumbung...so kena la beli tiket berbumbung pula kan sbb bawak balqis...dah la selesema ank dara tu...

kat luar stadium..tunggu kawan
dalam stadium mestilah riuh rendah bising segala bagai kan..tgk bola cam tu lahh....balqis dah tak senang duduk dah...tiap kali org terjerit2 kat sebelah menyebelah dia nangis....terkejut gamaknya..jenuh la nak memujuk...nak marah org tak bagi jerit tak leh la kan..dah gitu gayanya tgk bola..kena jerit2 maki hamun baru la best...tgk gambar kat bawah nie...nangis sampai abih semua jenis air keluar...hehehhe...


bila dah masuk second half..balqis dah ok..dah boleh gelak2 dgn org sekeliling....yeah....ibu pun senang nak tgk...


game ntah apa2..tak faham saya tp ramai yang marah kat pengadil...semua pakat maki...mcm2 ayat keluar..



awal perlis score 1 gol...dah masuk second half kat ujung2 kedah lak bagi sebiji..so game ni seri 1 sama...sekian....


5 ulasan:

♥Azie♥ berkata...

syoknyer g stadium tgk bola..teringgin nk p

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Azie ~ tu la..sesekali merasa apa salahnya kan...

emaduel berkata...

ooo kedah fan la ni :D

Ibu Kimie & Balqis berkata...

emaduel ~ of kos ler...hehehhe

aqmar berkata...

nk g tgok gak pskuad kenari lawan bola kt stadium!!huhu..