27 Mei 2010

~Dapat hadiah lagi~

Salam...

Hari ni bz sgt2 sampai tak sempat nak up entry pun....pegawai Audit berkampung kat ofis 5 hari dan hari nie last so ada sesi pembentangan laporan audit.......semua pakat cuak sbb mcm2 kena tegor...hehehehe...lepas dah habis pasal audit tu continue meeting lagi pasal banci dan perhimpunan bulanan pulak...pastu petang ada meeting lagi..so hari ni tak buat kerja langsung.....asyik meeting...meeting...meeting...jer..sampai saya naik pening....wakakakaka.....dan saya balik lambat...pukul 4.30 ptg...

k...berbalik pada tajuk di atas....ni ha pengasuh balqis kasi baju.......petang semalam sampai jer rumah pengasuh tgk balqis pakai baju lain....anak kakak pengasuh tu yang kasi...cantik dan comel...ngam2 dgn saiz balqis......terharu betul saya....depa ni mmg baik dan jaga elok sangat dak balqis..kalau cuti kadang2 datang ambil...bawa ronda2 naik motor...lega saya boleh rehat kejap...hahhahaha...

comel kan

seluar ni dapat free

tadaa...

4 ulasan:

ch@ berkata...

ngam² je balQis pakai, besar la balQis ni, mcm dah setahun lebih je umurnya :)

siti nurkhijah berkata...

alhamdulillah.. dpt pengasuh cam tu.. setakat ni ct pun dapat penagsuh yg ok jgk..
harap nanti klu kena pindah ct dpt cam ni jugak..

Ibu Kimie & Balqis berkata...

ch@ ~ dalm gambar kot nampak besar...luar kecit jer...

Siti ~ itu lah..syukur sgt...yer hrp siti akan dpt pengasuh yang baik2 nnt...

ch@ berkata...

dimanakah entry² baru mu wahai pnHanem :)