14 April 2010

Suasana dalam stadium..

Gamat...memang gamat....ramai tul manusia yang giler bola... termasuk asben saya...dan saya pun turut terjebak...kuang..kuang..kuang...

kami sampai KL dalam kul 2 ptg...p beli barang sikit pastu p cari hotel lak..hotel bajet jer...jadi la kan tuk mandi, rehat n tido lepaskan penat...lagi pun fulus kureng arrr...dalam kul 6 kuar p stadium... jalan jem ya amat.... nak cari parking mmg la susah..parking pun kena jauh la sbb sampai lambat....pastu jalan masuk stadium lagi...seat kat bawah2 dah penuh...naik ler kami ke tingkat tiga nun di atas sana... tinggi sungguh...sampai2 kat atas rasa cam nak terduduk..dah ler sambil dukung balqis...pastu masuk cari tempat duduk lak...penat oooo..

semangat tu balqis pun pakai baju hijau kuning

dalam stadium dah
kat dalam tu mmg panas..asyik minum jer
Balqis dah penat..tido..panas buka baju..

sebahagian daripada penyokong

baru nak mula

dah main
lama tul depa ni main..yer la sebab dah seri 1 sama so kena sambung lagi 30 minit..seri juga..last kena tentukan pemenang dengan sepakan penalti.. tunggu punya tunggu..pakat sorak....boo...sorak.....booo last2 kedah kalah...menang kat N9...tak der rezeki...nak buat cam ner...tak per lah at least dapat pengalaman tengok bola final secara live....merasai suasana debaran, keriuhan, keriangan dan kepenatan...hahahaha

4 ulasan:

.:fyzz:. berkata...

tuh la sorak punya sorak..last2 kedah kalah kan..frust gak lak..even tgk kt mamak je..heheh..cayalah balqis..kai baju hijau kuning comey lote..sporting nya dier..tapi letih .last2 tido.biasala budak tecik..

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Mmg frust kedah kalah kan..baju tu pun last minit beli...ada gak yg kaler ijau kuning...balqis takut juga time depa dok sorak kuat2..muka dok sebek nak teyak jer...hehehhe..

Wan Anie berkata...

kalah menang adatlah kan...

yg penting semangat tu kena ada.... :D

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Wan Anie ~ Yer betul..semangat mau ada...