29 Mac 2010

Mommies Blogger Award

Salam...


1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yang bagi award ni dan postkan dalam blog:
Terima kasih to
SUE sbb sudi bagi award cute ni ..

2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:

anak pertama lahir 11 Februari 2004...Akmal Hakimie

anak kedua lahir 13 Ogos 2009 ... Izzara Balqis

anak ketiga..tak der...cukup la kot dua jer...

3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:
gambar peknen tak der...tahun lepas dah peknen...tak kan nak peknen lagi ...penat wwoooo

4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama:

1. Fyzz a.k.a Fiza
2. Azie
3. Kak Miela
4. Izawati
5. Zai Kulim

6 ulasan:

IbuHanna berkata...

aisey dpt gak..tq tq..nti free2 kita buat ekk..

Wanie berkata...

comey nya izzara nih..

.:fyzz:. berkata...

alahai tq kak anim coz bg Momies Blogger Award nih..emm insyallah nnti fiza akan wat yer..skang a bit bz...lusa nk daftar uum lagi..pepun tq..lovely for this lovely award

kakyon berkata...

comelnya anak hanim..
takan 2 aje hanim..cukupker..gurau aje..jgn mare ye..

Ibu Kimie & Balqis berkata...

IbuHanna : sila amik dan ok bila free buat yer...

Wanie : Toche dari Balqis

fyzz : sama2..ok bila2 free buat tau..

kakyon : salam kenal kak..buat masa skrg 2 dulu kot..kedepan2 ni tak tau la kan...tp lambat lagi ler...tak per tak marah...

♥Azie♥ berkata...

terima ksih hanim..malu i tau..kekekekk