08 Mei 2016

Assalamualaikum..

Fuhh..lamanya la tak aktif layan blog ni...
sekarang lebih kepada facebook jer..

tengok friend list pun ramai yang dah tak update blog
saya tak update sbb tak der komputer lepas tu kat office semua dah kena block
ni pun nasib je sbb ada crome..mencuba nasib dan boleh masuk...password pun dah lupa

#nak taip nak upload pic pun dah tak reti..hahahha


1 ulasan:

Norain Omar berkata...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)