14 Ogos 2011

Tema Raya Tahun Nie

Assalamualaikum

Haa..camner posa korang? masih bertahan ker?

dah dekat nak raya nie mesti sibuk bershopping baju raya kan? tahun nie bab baju raya saya setel awal sikit sebab dah tak kelam kabut mcm tahun2 lepas. minggu lepas baju kurung dan baju melayu dah beli..cuma baju balqis jer belum.. beli hari tuh sendad kat perut...hahahha..nak tukar tak der saiz n kaler sedondon...last2 tukar amik baju kat saya...

Call adik yg selalu saya tempah baju tuh dia kata boleh terima lagi so saya beli kain tuk buat baju kurung kat balqis...senang..oh yer..tema tahun nie..hijau lumut. Hujung minggu nak beli kasut dan tudung pulak.

Dah ada baju ni tak sabar nak pakai la pulak...asyik dok jeling jer...wakakakka...mcm zaman budak2 dulu lak asyik ler menerai tiap2 hari....

5 ulasan:

ch@ berkata...

betul2 mood raya dah akak ni.
kita pun prepare awal, malangnya mcm tak boleh nak pakai je. pasal prepare hari tu tak jgka pregnant.

.:fyzz:. berkata...

ceewah..cantek kaler hijau lumut tuh..thn nih tah la..dok rasa oren..atau light brown..tak decide lg....fenin gak..sbb huby suka kaler lite2 fiza lak kaler terang2..tgk la camner..:)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

hihihi
bestla baju raya dah siap, ai nyer belum siap walaupun dh hantar bulan 6 hari tu huhu

abah khalisha berkata...

mmmm...tahun ni tk tahu pakai bj tema apa..pasal anak dan wife baju color len..hehehe
Bila Wanita Shopping, suami akan.....

Hanim berkata...

Cha ~ Tahun excited lebih sikit..takper baju yang cha dah buat tu leh pakai p kerja

Fyzz ~ akak pun asalnye nak kaler oren juga tp tahun nie bagi ikut citarasa abah depa pulak...hehhee

Tinie ~ Lamanya tak siap2 lagi..dia suruh beli baju lain ler tuh...

abah khalisha ~ kaler apa pun tak per asalkan dapat beraya bersama isteri dan anak2 tesayang kan..