22 Disember 2010

kena ganti pulak

Salam...

Minggu ni sibuk sikit...kakak PA yg jaga timbalan pengarah cuti seminggu so saya yg kena cover...penat okey ganti tempat org nie..bukan sorang tapi 4 org sekaligus yer...

Mmg akak tu jaga 4 org Timbalan...tp semua timbalan2 tu tak de hal sangat...takde kacau selalu...saya just pastikan semua surat berjalan....tak perlu taip2 surat apa pun...tapi penat juga sebab bayak surat yg perlukan tandatangan segera...

tapi nasib baik juga bos saya takder 3 hari start ahad sampai selasa and today dah masuk ofis balik...tu pun menimbun surat dia...

bertambah penat sbb anak2 saya tido lewat mlm..pukul 1 2 pagi masih cerah biji mata dok main..saya dah tak tahan kdg paksa juga depa tido...sebab dah tak cukup tido pagi2 rasa malas nak bangun...nasib baik dekat..pukul 7.50 pg baru gerak dari rumah ke ofis..hahhahaah...

Time rehat mesti qhado balik tido...tk tahan weihhh...

3 ulasan:

♥Azie♥ berkata...

salam jengah hanim

Zaidah berkata...

klu ade anak2 kecik memang malam tidur tak menentu...lelagi klu anak2 demam memang tak tidur sepanjang malam

Hanim berkata...

Azie ~ sila2...

Zaidah ~ yer betul tu...sementara nak membesar....