06 September 2010

~mood kerja sudah takde~

Salam,
Hari nie dah 27 Ramadan, lagi 3 hari nak raya...dah dekat2 nak raya nie..nak datang kerja pun malas..dah la asyik hujan ajer...tido sedap nau...mandi pun sejuk...dah tu datang ofis pun nak buat kerja pun malas juga...sebab ada boss kena buat juga la...kalau boss tak der...hahahaha...lu pikir la sendiri...
Lagu raya berkumandang di sana sini..mood raya sudah mari.....tak sabar nak raya...nak tengok BalQis berbaju kurung....excited lebih pulak ibu dia nie...

6 ulasan:

Mr & Mrs Ai berkata...

same lah kte..huhuhu

.:fyzz:. berkata...

tdi..fiza komen..tiba2 naik error..
3 hari menjelang raya..rasa sedih pun ada sbb nak tinggalkan ramadhan yg mulia ini...
fiza lak..still dlm mood cirit birit..(

Hanim berkata...

Mr & Mrs Ai ~ same kan..

Fyzz ~ aik..pasai pa error lak? tu lah...kejap jer lagi 3 ari...sian...kena pantang juga cirit birit nie..

IbuHanna berkata...

selamat hari raya & maaf zahir batin to hanim & family..
iza keje lg hr ni (rabu)..tp x bizi & ngantuk2 jerk..puas tahan sbb bos ada..ish sgt xde mood nk keje..

Leza berkata...

sama la kiter semua memang mood kerja dah ke laut semua huhu....

selamat hari raya + salam kenal

Hanim berkata...

izza ~ saya dah start cuti hari nie.....boss patutnya cuti khamis pun amik cuti tambah satu hari awal hari nie....ikut PA dia..hahahha

Leza ~ salam kenal juga...selamat hari raya...