12 Ogos 2010

Ke Cable Car pula

Salam semua..

Cerita hari ketiga di Langkawi...pagi macam biasa asyik la mandi pantai sampai tengahari. Petang baru keluar ke cable car...cuaca adalah mendung..macam nak hujan tapi nasib tak hujan kalau t
idak cable car ini akan tergendala sebentar...

sedang tenangkan BalQis yang takut2 berani..
nasib baik dia tak meraung dalam tu..

memang gayat klu tengok ke bawah..
abg kimie yg menten berani..
ni di tingkat pertama...


tingin benar saya nak ke sana tapi ada perkara yang tidak dapat dielakkan
mungkin lain kali saya akan ke sana juga nanti...

masa naik cable car ni berdoa tak henti2..takut kan naik tempat tinggi..mmg gayat tapi teruja yang lebih...ni pemandangan dari bawah ke atas..sayup jer....

4 ulasan:

myaishahazrul berkata...

syok nyer dpt pi langkawi, sya dah lama tak kesana,

teringin gak nak bw puteri mandi laut

Hanim berkata...

bawalah putri p sana...mesti dia suka...mama dan papa dia boleh honeymoon lagi...hehehee

ch@ berkata...

haha oni tak takut langsung menten je. kita sangat gayat, naik sampai yg last. tapi panasnya mcm takde udara.

Hanim berkata...

Ch@ ~ akak tingin naik sampai ats tu tp org sebelah yg gayat lebih...huhuhu...nak kena naik lain nnt