01 Julai 2010

Sweet Cute Baby Smile Contest!!!

Salam

Hari ni saya nak joint contest ni pulak...aura kerajinan joint contest telah mari kembali...hehehhe
.....contest ni dianjurkan oleh intankuterpilih79

Selain tu beliau juga mempunyai blog menjual pakaian dan barangan baby..banyak baju cantik2 yang dijual.....rambang mata betul nengoknyer...hargapun berpatutan..so nak tahu lebih detail boleh klik kat gambar di bawah yer...


jom baca apa syarat-syaratnya:-

1) terbuka kepada semua blogger

2) buat satu entry bertajuk "Sweet Cute Baby Smile Contest". tajuk lain tak diterima okeh...

3) letakkan kedua-dua banner di atas pada entry korang tu.dan letakkan juga kedua banner di atas pada sidebar korang sepanjang contest nie berlangsung.

4) add blog intankuterpilih dan Baby Ku Cute Collections di dalam bloglist/blogroll korang dan wajib menjadi follower bagi kedua-dua blog nie...

5) upload sekeping gambar simanja... tak kesahla gambar anak ker, anak sedara ker, adek ker... boleh hantar banyak kali untuk seorang blogger, tapi bukan simanja yang sama.dan sekeping gambar untuk satu entry.

6) make sure gambar tu menunjukkan si manja tengah tersenyum memandang kamera...diulang yea, tersenyum memandang kamera...taknak pandang lain selain kamera...gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.

7) simanja hendaklah berusia 0 hingga 3 tahun.

8) di bawah gambar tersebut hendaklah disertakan NAMA SI MANJA, UMUR SI MANJA dan NAMA IBU.

9) pada entry tersebut, jangan lupa mention sekali blog intankuterpilih dan tolong promote Baby Ku Cute Collections beserta link back sekali key... hehehe...

10) bila dah confirm complete semua syarat di atas, sila tinggalkan link korang di ruangan komen....

senang kan syarat-syaratnya..??ala macam biasa gak yang korang selalu join contest tu...
2 orang pemenang sahaja akan dipilih, seorang dari kategori boboy, dan seorang dari kategori gegerl...
hadiah adalah berupa duit raya untuk si manja bernilai RM50 setiap seorang...

aku akan lantik 2 orang juri profesional untuk mengadili contest nie...dan juri tersebut bukan dari kalangan blogger.

tarikh tutup pada 31 Julai 2010.
dan pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup.

Saya pertaruhkan gambar nie..

Nama Anak : Izzara Balqis
Umur : 10 bulan

Nama Ibu : Hamidah Hanim


kepada kengkawan yang nak joint contest ni sekali lagi boleh klik intankuterpilih @ baby ku cute collections.

1 ulasan:

INTANKUTERPILIH berkata...

alahai...tomeynyer dia cenyum...