27 Jun 2010

SUPER MOIST CHOC CAKE

Salam..

Minggu lepas saya dok blogwalking saya terjumpa blog buat cupcakes..segala jenis kek semua kan...saya tgk kek2 yang dihasilkan memang cantik2...pastu saya tgk2 rupa-rupanya owner blog tu orang kuala kedah...dekat jer....so saya pun tergerak hati nak order..memandangkan abg Kimie pun suka kek coklat...lagipun dah lama tak beli kan..so lepas dah berurus niaga dengan pn. Ida...dapatlah saya kek coklat ni spt gmbr di bawah...

Saya minta dia buatkan 2 biji..(1/2kg setiap satu) harga sama jer...satu tuk saya dan anak2 makan dan satu lagi tuk pengasuh BalQis...


Senang berurusan dengan Pn Ida nie...dah la tu...siap hias cantik2 dan siap hantar lagi kat saya tanpa caj...terima kasih ida...nanti boleh oder lagi.

p/s : petang ni blh berbuka puasa dgn kek nie....

7 ulasan:

♥Azie♥ berkata...

azie suka kek coklat

myaishahhafiz berkata...

mcm sedap jer kek tu,
terliur sya tgk....

Hanim berkata...

Azie ~ kami pun suka...

Aishah ~ mmg sedap pun....sekali hadap jer abis...

ch@ berkata...

meleleh air liur tgk kek ni, update la blog ni kakHanim. tak tahan tgk kek tuuu :)

Hanim berkata...

Cha ~ hahahhaha..ok..ok..k.anim up date...sat na...

.:fyzz:. berkata...

oo ya ka orng kuala kedha..berapa harga sejibik akak..

Hanim berkata...

Fiza ~ ha betui2...sebijik RM30...