15 Jun 2010

~BalQis 10 bulan~

Salam,

Saya sekarang memang sangat2 malas nak update...tak tahu naper...lagipun enset rosak..semua gambar dalam tu ...rosak dek kerana air liur balqis gamaknya...dia suka sangat main2 dan geget2 enset..semua gambar yg dalam blog ni saya tangkap guna enset saja yer...tu yg kualiti dia kureng sikit...saya malas nak bawa kamera ke sana sini...enset senang kecik dan ringan jer...

Balqis sekarang dah 10 bulan..perkembangan terkini semalam pegi checkup.
- berat dah 8kg..tu pun dah sakit2 tangan mau dukung ...
- mmg lasak..tak duduk diam..
- gigi masih belum tumbuh
- lom boleh jalan lagi
- dah pandai tgk tv..terutama tang lagu...siap nari2 lagi..hehehe
- klu buka lagu kat enset ikut sama nyanyi...tp bahasa dia la..
- dah pandai marah2 klu amik brg dari dia...ni abg kimie suka usik..
- suka tido lewat malam...huwaaa...penatnyer nak tunggu dia tido..
- yang pasti balqis mmg suka senyum dengan semua orang...

k..nnt ada perkembangan lain saya citer lagi...


8 ulasan:

ch@ berkata...

hahaha enset kite terus arwah, gara-gara cikOni masuk dlm mulut :) terus bg kat dia enset tu. kalau ada gambar mesti comel :D

Hanim berkata...

tu la kan..air masuk abih rosak...akak punya ok lagi cuma klu org call tak dengar suara pemanggil..dah antar kedai repair,..sib bek ada waranty...tak der gambar ker?

♥Azie♥ berkata...

hp azie skrin tak nmpk....huhuhuhu

Hanim berkata...

Azie ~ tu maknanya kena beli baru lah tuh..hehehhe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

hehe
hp aku dulu jd ikan jadi-jadian
masa tidur fatin ambik and masukkan dalam aquarium huhu

Hanim berkata...

hah!..dasyat tol penangan dak fatin..hehehhe

ch@ berkata...

haha langsung, skrin tak nampak bayang apa pun. blackout. guna hp lama, ada kamera tapi tak berapa bermutu la :D

.:fyzz:. berkata...

dulu masa pia kecik2 pun penah wat flying kt hp tuh..bukn takt hp..spek mata fiza 3,4 gak la rosak..
wah tak sngka balqis dh 10 bulan..
b good girl..