02 Mei 2010

~ Wayang - IRON MAN 2~

Malam tadi kami p tengok wayang citer Iron Man 2....abg Kimie la nie beria2 nak tgk. Sejak dia nampak poster Iron Man, dok menghitung hari je nak tengok..dah dia excited sgt..tak bagi kesian pulak sbb hari2 tanya bila start tayang kat wayang kan...so malam tadi tertunailah hajatnya itu....

Seperti biasa mmg akan bawa Balqis sekali...owwhhh...Balqis pun sangat2 baik..sama2 pulun tgk....tak meragam lanagsung...klu bahave macam ni pasni boleh bawa lagi...

Kami tgk show pukul 10.00 mlm..yg pukul 8 sold out tu yang ambik juga pukul 10. Last2 kul 11.30 dua2 beradik tido...abg kimie gerak pun tak jaga dah..kena dukong la jawabnya... pagi tadi nak p skolah baru bangun... dah tgk tak abis suruh beli CD pulak....hurmmmm....

Aksi abg Kimie

Balqis n Abah

Ibu yg gigih beratur beli jajan

Tengah tunggu

10 ulasan:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

nak tgk jugakla
tapi Rabu
murah banyak hehehe

Ibu Kimie & Balqis berkata...

meh la pakat2 tgk Tinie..syiokkk r...ada lawak2 sikit....eh naper Rabu murah lak?

Mr PenyuBiru berkata...

waa bagusnya balqis tak meragam.kalu anak aku yg kecik sekali tu tak taulah. dengar bunyi kuat pun dah takut,inikan nak tgk wayang.alamak kena tunggu besar dulu lah.

tp iron man 2 mmg best kan.

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Mr PenyuBiru ~ ni kali ke2 balqis tgk wyg..alhamdullillah dia tak meragam...dah penat sgt dia boleh ralit tido w/pun dok bising2 tu..a'aa mmg best..hehehehe

♥Azie♥ berkata...

best nyer,....balqis tak sejuk ker?

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Azie ~ sejuk juga...masuk2 jer terus pakaikan dia sweater...

.:fyzz:. berkata...

sonokla tgk family kak anim sporting2...pegi tgk bola..tgk wayang..mmg best la...
fiza n family ghajin beli dvd lepak tgk kt umah je...tp tgk wayang lagi happening kan..baca paper hari nih..iron man 2 ..kutipan di US je..dh melebihi RM30 juta ke ..ke apa tah..mmg meletops la..

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Fyzz ~ angin sporting ni mai sekali sekali ja..tgk mood juga...hahahhaha....hebat kan baru berapa hari jer show dah kutip 30 juta...tp mmg best..

DALILA MISMAN berkata...

mesti dorang suka dapat aircond terus tidur,hehe...melepas ironman

Ibu Kimie & Balqis berkata...

dalila ~ tu la pasal...awal2 jer exited...sejuk ekon sama kot tu yg sedap tido..lagipun show kul 10 mlm....