28 Mac 2010

Blogwalking dan Nuffnang

Salam..

Sebelum-sebelum ni saya selalu blogwalking ke merata-rata blog tetapi tidak meninggalkan sebarang jejak kiranya macam silent reader gitu..tetapi sejak dua menjak ni saya terlebih rajin pulak..entah aura apa yang merasuk pun tak tahu lahhh... hikhikhik...so mana-mana blog yang saya terjah semua saya tinggal komen dan jejak saya..dan feedback saya terima memang ada lawatan balas dari blog2 tersebut....pastu saya cuba check kat nuff....mmg ada peningkatan dari segi bilangan visitors dan pendapatan nuffnang pun meningkat...w/pun tak banyak at least ada juga kan...ye lah..blog saya berapa orang jer yang masuk...blog biasa-biasa jer...lain la blog yang femes amous tu...


Saya ucapkan terima kasih kepada anda yang sudi singgah di blog kerdil saya ni sambil klik nuffnang saya....

4 ulasan:

.:fyzz:. berkata...

iye ke..fiza nih mmg minat terjah blog akak tau...

Ibu Kimie & Balqis berkata...

betul...tima kasih fiza coz selalu mai terjah blog akak yang ntah apa2 nie..

.:fyzz:. berkata...

ish akak nih..ok per ..blog akak simple..tak berat..citer tak panjang..ringkas n padat...:)

Tn.Punya berkata...

bagus2 teruskan usaha anda