08 Februari 2010

Bergambar di Hari Cuti

Salam semua...

Hari ni ofis saya lengang jer.. my boss n pegawai2 lain of cos lah ada kat Langkawi sebab majlis perasmian ofis baru... staf yang lain2 pun ramai yang amik cuti ari ni..so sunyi jer ofis... bosan pulak tak der teman tuk berbicara..kat Kedah nie ari Ahad rehat panjang so saya manfaatkan masa rehat dengan tido.... arghhhh sedapnyer.....

tak der apa nak citer..so saya tempek gambar jer lah... jom layannnn...

Ibu n Balqis



kami bertiga

Lokasi di sebuah kedai menjual pelbagai jenis kain pasang bercorak batik..sangat cantik n menawan kalbu..

3 ulasan:

♥Azie♥ berkata...

kalau bos xde mmg merdeka kan...

Ibu Kimie & Balqis berkata...

heheheh...sudah semestinya..masing-masing buat hal sendiri...ngulat jer...

rinishariff berkata...

Salam Hanim..selamat berkenalan...Good luck yer untuk contest hehhehe..jgn terlepas..bukan senang nak dpt free gift tu heheh....