18 November 2009

Yahooo...Daku Menang..


Yessss...saya menang..tak sangka saya boleh menang.. hehehhe...
ni first time saya joint contest dan terus menang..rezeki-rezeki... sebenarnya saya joint Miela77 Online Shoppe GiveAway baru-baru nie..
saya dapat no. 3..ok la tu kan...



Ok korang boleh klik sini tuk lihat lebih lanjut..

Ni yang saya dapat...wet beg..


klu korang nak tahu..blog ni menjual pelbagai jenis Clotch Diapers..saya pun dah beli tuk Balqis...nak mencuba di samping dapat menjimatkan wang kita... boleh juga tengok kat sini dan disini ...

5 ulasan:

..nOj.. berkata...

salam sis... wahh tahniah menang beg... rezeki baby balqis tu... hehehe brape umur baby tu... n brape umur abg dia... nmpk cam muda je sis ni...

Ibu Kimie & Balqis berkata...

hai noj..salam kenal..
baby balqis baru 3 bulan..abg kimie dah 5 tahun...akak dah 31 tau..ahakss..

Miela77 berkata...

Salam..daku lalu nak tengok entry... wa lepas nie leh buh cd balqis kat dalam tu..untung2

Hehehehehe... t join lagi tau.. dan jangan lupa order lagi..

wakakakakaa

TAHNIAH....

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Miela77 - sudah semestinya...nnt tunggu pulak entry balqis pakai CD yer...hehehehe..

.:fyzz:. berkata...

tahniah ..tahniah kak anim.dpt no 3....comey je beg tuh...
congrats...
moga berjaya lg di contest akan datang..