09 November 2009

Perkembangan Balqis





Now...Balqis dah nak masuk 3 bulan...ptg tadi masa amik dia kat umah pengasuh, kakak pengasuh tu bg tau yg Balqis dah start nak mengiring...nak meniarap la tu...bagus tul anak ibu..cepat tul nak meniarap yer sayang... teruja tul saya bila kakak tu bagi tau...sekarang ni dua beradik tu tgh tido..so saya pun apa lagi amik kesempatan la up date sikit2...nnt klu abg Kimie bangun..ermmm laptop ni dia sorang jer la yg pegang..asyik tgk power rangers jer...

4 ulasan:

Miela77 berkata...

Salam..hi balqis..cute nyer..

Baru 2 penyertaan yang..3 to go..tapi kengkadang nak jadi rezeki yg sikit tu pulak dapat..wish u all the best eh..

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Kak Iela...itu la...harap2 ada ler rezeki tuk adik Balqis kan....

.:fyzz:. berkata...

awat montek sngt balqis nih ..grr geram mama sufiya tau..kak anim bf ke atau fully susu formula?

Ibu Kimie & Balqis berkata...

Fiza ~ susu formula..BF tak der..huhuhu... kuat nyusu ni sampai pipi pun dah labuh..hehehe...