07 Julai 2009

Dah sarat dah nie...

hai semua...

keadaan saya sekarang nie..dah makin sarat..nak jalan pun dah tak larat rasa cam perut dah jatuh jer...dah ler tempat saya nak ke toilet nun di hujung dunia..penat nak jalan...minggu ni dah 35 minggu..minggu depan 36 minggu sama dgn 9 bulan...klu boleh nak bersalin awal la..tak payah ler tunggu sampai 40 minggu...lotihhh denn...pastu tabiat baru sekarang asyik la nak tido jer...
time rehat tu mmg sah le tido..balik umah pun tido jer..tp buat juga la keja umah cam mengemas..membasuh..lipat kain..cuma masak jer tak..tak larat nak berdiri lama2...

Setakat ni saya p scan..alhamdullillah..semua ok..dah nampak jantina baby..agak-agak korang girl ke boy...member kat sini semua teka boy sebab sepanjang peknen ni saya mmg pucat n tak berminat nak mekap langsung..pastu perut pun muncung jer.. tak tahu ler cam ner nanti...

harap korang semua doakan saya mudah bersalin dan selamat semuanya yer...

3 ulasan:

D.O.U.B.L.E...S berkata...

hai slam perkenalan jom kita tukar link na...

Ibu Kimie berkata...

hai..salam kenal juga..thanks sebab sudi singgah..dah link kan awak jg yer...

komuniti kita berkata...

semoga selamat bersalin...