28 Mei 2009

Adoiii...makin kronik..

Tajuk cam saspen jerkk..
Sebenarnya saya nak citer sikit pasal kandungan saya ni..tiap kali p checkup mesti hb turun..tp mmg salah saya juga sebab tak makan ubat/vitamin yg doktor kasi..tak sukaaa..
kemarin p dah makin teruk so saya kena cucuk untuk tambahkan zat besi..bukan sekali tau tapi tuk 5 hari berturut2..adoiii..sakit arrr..dah le kena cucuk kat punggung...aiyakkkk..jap gi petang nak kena p lagi...seriau tauuu..
harap-harap baby sihat ler kat dalam nie....sekarang ni baby gerak sangat la aktif..suka sangat dia tendang-tendang...hingga kini saya masih tak tahu baby boy ker baby girl..tak scan lagi..

lepas p klinik saya malas dah nak pergi kerja so saya minta MC sib baik dapat..boss saya pun MC hhehehhe

Tu citer pagi..patang lak dgn punggung yg masih sakit lagi tu saya balik umah mertua sbb malam tadi ada buat kenduri sikit nak bincang pasal kenduri kawin adik ipar bulan depan... nak tolong banyak2 tak larat so saya tolong yang ringan2 jer..tak kisahlakan janji balik tunjuk muka dan tolong sikit2..depa semua pun faham..abis kenduri semua dalam kol 11 mlm baru kami balik umah...huhuhu..penat arrrr tp tak boleh nak tido awal sbb kimi asyik la ajak dok main dengan dia..layankan jer laaa..Kimie ni pun satu..dekat2 nak beranak ni makin menjadi-jadi manja dia...kadang-kadang tension gak..kadang-kadang lawak jer tgk dia...

3 ulasan:

aJA berkata...

ooo ngelat mkn vitamin arrrr...saya yg dok mkn vitamin ni pon hb asik merah jek.iskiskisk..

MissSecretary berkata...

Nim, thanx... aku xreti nak berblog2 nie, nak linkkan blog2 pun xreti... huhuhuhu... blh ler support noor nnt... hehehe...

Ibu Kimie berkata...

Aja - Mmg malas giler nak makan vitamin..hehehhe

Noor- aku pun bukan reti sgt..hentam keromo jer..insyaallah akan aku support hang..