16 Mac 2009

masih dlm pembelajaran

Nasib baik boss tak de ari ni so boleh la saya menambah2kan apa yang kurang dalam blog saya ni. Huhh..pening juga nak buat yekk..saya kan budak baru belajar.

Setakat hari ni alahan saya dah semakin kurang..kerja rumah pun dah boleh buat dan dah start memasak balik. Just masak yang simple2 je...klu terasa penat kejap baring kat ruang tamu then ke dapur balik...cuma satu je tak hilang iaitu air liur..mcm mana yer nak hilangkan..pernah tak korang alami alahan macam nie...

ok la stop dulu untuk hari ni... saja je letak gambar kimie...ni masa dia 4 5 bulan..


2 ulasan:

+ INA + berkata...

dh jumpa hehehehe
woweee tembamnya dak kimi
oo cmtuh plak alahan hanim ek
redha je la , nk wat caner
esok pas bersalin ok lah tu

Ibu Kimie berkata...

Tu la Na..harap2 pas nie ok la. hehehe nak sgt peknen kan so kena la redha..